Mölli, 3

Moi, olen Mölli, uljas newfoundlandinkoira Savonlinnasta! Minä ja tuo vaalea puukiipijä tuolla taustalla ollaan kevätretkellä. Käkkyrämännyt vetää magneetin lailla puoleensa, ja tyttö on heti puussa. Minun mielestä täällä Savonlinnassa voisi roikkua tenavia vaikka vähän useammallakin oksalla 🙂 Kyllä minä niitä silmällä pitäisin!

Elämä täällä saarikaupungissa on helppoa ja letkeää! Lapsille on monenlaista tekemistä ja minäkin pääsen usein tulille makkaran paistoon. Tykkään myös autoilusta, mutta sitä herkkua saa harvoin, kun kaikki on niin lähellä! Mutta onneksi kohta lähtee järven jäät, ja Busterin keula odottaa! Siinä minä patsastelen ja nautin järvenselistä ja kesätuulesta!

Pari vuotta sitten ajeli telkkarista tuttu kaljupäinen herra meidän veneen ohitse. Se oli presidentti Putin Venäjältä. Meinasin pestautua sen karhuryhmään, mutta emäntä mokoma sai pannasta kiinni… Niin, sitä kun ei koskaan tiedä kuka Saimaalla tulee vastaan.

Olen ihmisrakas tyyppi, ja tykkäisin, että meitä savonlinnalaisia olisi vähän enemmän. Tule meille naapuriksi!  Meillä riittää oksia joka mukulalle 🙂

 

    Haluatko tutustua?

    Yhdistämme nykyisiä ja tulevia naapureita. Voit ottaa hakijaan yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

    Välitämme viestisi eteenpäin. Hakija ottaa sinuun halutessaan yhteyttä.

    • Jaa