Kesätöihin Savonlinnaan - Savonlinnaan.fi

Kesätöihin Savonlinnaan – tule viettämään unelmiesi kesä saarten syliin Saimaalle

Savonlinna puhkeaa kesällä kukkaan, kun matkailukaupunki herää eloon. Suurimpana tapahtumana Savonlinnan Oopperajuhlat tuo kymmeniä tuhansia turisteja piristämään katukuvaa. Saimaan norpan pääkaupunkiin tulee myös paljon kotimaan ja ulkomaan matkailijoita nauttimaan lomaa puhtaaseen järviluontoon.

Savonlinnassa onkin paljon tarjolla sesonkiaikaan kesätyöpaikkoja matkailun- ja ravitsemusalan työpaikoissa, mutta kesätöitä on tarjolla myös muilla aloilla.

Olemme listanneet alle vapaita kesätyöpaikkoja Savonlinnassa. Tutustu työpaikkoihin ja lähetä hakemus, tai vinkkaa paikoista kaverille.

Toivottavasti törmätään torilla lörtsykahveilla!

Ensihoitaja kesä sijaisuudet 2024

Löydä itsesi tulevana kesänä Eloisasta ensihoitopalvelusta! Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee ensihoitajia määräaikaisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.-30.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Ensihoidon asemapaikat sijaitsevat Mikkelin alueella: Mikkeli, Juva, Pieksämäki, Kangasniemi, Ristiina ja Mäntyharju sekä Savonlinnan alueella: Savonlinna, Rantasalmi ja Kerimäki. Mikkelissä toimii kaksi 12h tunnin päiväyksikköä sekä kaksi 24h tunnin yksikköä. Muilla alueilla toimii 24h yksiköt. Toteutamme ensihoidossa […]

Kesätyöt 2024 ikääntyneiden palveluissa

Tule kesätöihin Etelä-Savoon ikääntyneiden palvelualueelle, tarjolla monipuolisesti eri työskentely mahdollisuuksia! Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tarjoaa hoiva-avustajille, lähihoitajille ja sairaanhoitajille kesätyöpaikkoja ikääntyneiden palvelualueella eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.-30.9.2024. Yksiköt tarjoavat näköalapaikan ikääntyneiden palveluihin ja mahdollisuuden olla mukana uudistamassa toimintaa. Kotihoidossa pääset työskentelemään itsenäisesti asiakkaittemme kodeissa ja asumispalveluissa yhteisöllistä- ja ympärivuorokautista palveluasumista tuottavissa yksiköissä. Geriatrisilla arviointiosastoilla on tarjolla […]