Kesätöihin Savonlinnaan - Savonlinnaan.fi

Kesätöihin Savonlinnaan

Tule viettämään unelmiesi kesä Savonlinnaan

Savonlinna puhkeaa kesällä kukkaan, kun matkailukaupunki herää eloon. Suurimpana tapahtumana Savonlinnan Oopperajuhlat tuo kymmeniä tuhansia turisteja piristämään katukuvaa. Saimaan norpan pääkaupunkiin tulee myös paljon kotimaan ja ulkomaan matkailijoita nauttimaan lomaa puhtaaseen järviluontoon.

Savonlinnassa onkin paljon tarjolla sesonkiaikaan kesätyöpaikkoja matkailun- ja ravitsemusalan työpaikoissa, mutta kesätöitä on tarjolla myös muilla aloilla.

Olemme listanneet alle vapaita kesätyöpaikkoja Savonlinnassa. Tutustu työpaikkoihin ja lähetä hakemus, tai vinkkaa paikoista kaverille.

Toivottavasti törmätään torilla lörtsykahveilla!

Lähihoitaja, Kesätyö 2021 Kerimäki

Haettavana Lähihoitajan määräaikainen työsuhde, kesäloman sijaisuuteen syyskuun loppuun saakka Kerimäen lyhytaikaisyksikössä. Työtä on mahdollista tehdä myös kotihoidon puolella erikseen sovittaessa. Haluatko tehdä työtä mukavassa työyhteisössä hyvien ja ammattitaitoisten työntekijöiden seurassa? Tervetuloa meille Kerimäen lyhytaikaisyksikköön tekemään arvokasta työtä ikäihmisten parissa. Jos olet hyvä tyyppi, jonka sydämen asia on ikäihmisten merkityksellinen arki ja laadukas hoito, olet etsimämme […]