Kesätöihin Savonlinnaan - Savonlinnaan.fi

Kesätöihin Savonlinnaan

Tule viettämään unelmiesi kesä Savonlinnaan

Savonlinna puhkeaa kesällä kukkaan, kun matkailukaupunki herää eloon. Suurimpana tapahtumana Savonlinnan Oopperajuhlat tuo kymmeniä tuhansia turisteja piristämään katukuvaa. Saimaan norpan pääkaupunkiin tulee myös paljon kotimaan ja ulkomaan matkailijoita nauttimaan lomaa puhtaaseen järviluontoon.

Savonlinnassa onkin paljon tarjolla sesonkiaikaan kesätyöpaikkoja matkailun- ja ravitsemusalan työpaikoissa, mutta kesätöitä on tarjolla myös muilla aloilla.

Olemme listanneet alle vapaita kesätyöpaikkoja Savonlinnassa. Tutustu työpaikkoihin ja lähetä hakemus, tai vinkkaa paikoista kaverille.

Toivottavasti törmätään torilla lörtsykahveilla!

Matkailun- ja ravintola-alan kesätyöpaikkoja – Savon Mafia

SAVON MAFIAN KESÄTYÖPAIKAT SAVONLINNASSA JA HAKUOHJEET  PAIKKOIHIN ON LUETELTU ALLA. Savon Mafia Oy:llä on Savonlinnassa sekä Lappeenrannassa ravintola- että hotellitoimintaa sekä konsernilla on lisäksi Pyhällä, Luostolla sekä Ylläksellä ravintolatoimintaa. Tulevaisuudessa laajennamme sekä pohjoisessa että Savo-Karjalassa toimintaamme. Meillä on myös oma pienpanimomme Waahto Brewery, jonka tuotteet ovat näkyvä osa toimintaamme joka toimipaikassa. KEITTIÖMESTAREITA KESÄSESONKIIN SAVONLINNAAN Meillä […]