Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk - Savonlinnaan.fi

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Korkeakoulututkintoja ja huippuosaamista

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk tarjoaa opetusta, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä sekä tuottaa palveluja yrityksille ja ihmisille.

Xamkilla on neljä kampusta: Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna. Opiskelijoita on 9500 ja henkilökuntaa noin 800. Opiskelijamäärältään Xamk on Suomen 5. suurin ammattikorkeakoulu.

Savonlinnan kampus

Savonlinnan kampus sijaitsee kaupungin keskustassa aivan kivenheiton päässä Saimaan rannasta.

Savonlinnassa koulutetaan sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan, tekniikan ja turvallisuusalan ammattilaisia. Xamkin Savonlinnan kampuksella on opiskelijoita noin 720.

Savonlinnan kampuksella panostetaan yksilölliseen opintojen ohjaukseen, korkealaatuiseen opetukseen, toimiviin tiloihin ja hyvään yhteistyöhön. Mukavan kokoisella kampuksella on helppo lähestyä henkilökuntaa ja saada tukea ja neuvoja omiin opintoihinsa. Kun opinnot alkavat, ryhmästä tulee tiivis yhteisö, mikä näkyy sekä opinnoissa että vapaa-ajalla.

Tutustu Xamk-sivuilla tarkemmin Savonlinnassa järjestettäviin AMK-koulutuksiin:

AMK-tutkintoon johtavat koulutukset

YAMK-tutkintoon johtavat koulutukset

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ja täydennyskoulutukset

Kuitulaboratorio

XAMK:lla on Savonlinnan teknologiapuisto Nohevassa Kuitulaboratorio, joka tarjoaa yrityksille tilaustutkimus-, pilotointi- ja analyysipalveluja. Kuitulaboratoriossa koulutetaan myös biotuotetekniikan insinöörejä, joka tuottaa osaamista tulevaisuuden bioprosesseille.

Elektroniikan 3K-tehdas

Elektroniikan 3K-tehdas tarjoaa yrityksille monipuolisia elektroniikan koulutus-, kehitys- ja tuotantopalveluita.