Vapaa-ajanasukkaaksi - Savonlinnaan.fi

Vapaa-ajanasukkaaksi Savonlinnaan

Miten haluat viettää vapaa-aikaasi?

Haluaisitko nauttia puhtaasta Saimaan järviluonnosta, letkeästä menosta ja kiireettömästä olosta, venyttää viikonloppua ja tehdä vaikka etätöitä?

Tule vapaa-ajanasukkaaksi Savonlinnaan ja rakastu rauhassa. Meiltä löydät mummonmökkejä perunamaineen ja tasokkaita huviloita, vuokralle tai omaksi. Voit myös aloittaa puhtaalta pöydältä ja toteuttaa unelmasi tontista lähtien.

Savonlinna on osa Etelä-Savoa, maamme suosituinta mökkiseutua. Kehitämme vapaa-ajan asumisen palveluja ja haluamme palvella asukkaitamme ympäri vuoden. Tutustu vapaa-ajan asumisen palveluihin.

ETÄTYÖMAHDOLLISUUDET

ETÄTYÖMAHDOLLISUUDET

Kaipaatko kiireisen arjen vastapainoksi rauhaa? Haluaisitko käydä töiden lomassa rentoutumassa luonnon keskellä? Saarille rakennettu pieni suuri Savonlinna on mainio paikka asua ja elää ympäri vuoden.

VAPAAT RANTATONTIT

VAPAAT RANTATONTIT

Etsimme Savonlinnaan uusia onnellisia ja tyytyväisiä maanomistajia järvimaisemaan. Rantaviivaa meillä riittää enemmän kuin omiksi tarpeiksi ja lähes puolet Savonlinnasta on puhdasvetistä Saimaata.

TAPAHTUMAT

NÄHTÄVÄÄ JA KOETTAVAA

Savonlinnan seudulla tapahtuu!
Savonlinna valittiin Iltalehden äänestyksessä (2020) Suomen parhaaksi kesäkaupungiksi ja nähtävää ja koettavaa on tänäkin vuonna ympäri vuoden. Tsekkaa mitä kaikkea Savonlinnan seutu tarjoaakaan!

VAPAAT LOMARAKENNUSPAIKAT

VAPAAT LOMARAKENNUSPAIKAT

Rakenna loma-asumisen unelmasi idyllisen kauniiseen Saimaan järviluontoon. Asumisviihtyvyydeltään korkeatasoisessa Savonlinnassa on hyvät ja toimivat palvelut. Matka mökiltä on lyhyt palveluiden ääreen ja kesäisin kansainväliseen pikkukaupungin kuhinaan.