Elektronia - Savonlinnan teknologiakeskus - Savonlinnaan.fi

ELEKTRONIA

Savonlinnan teknologiakeskus

LIIKETOIMINNALLESI VALMIIT TILAT JA KATTAVAT ELEKTRONIIKAN KEHITYS- JA TUOTANTOPALVELUT

Elektroniassa työskenteleviä yrityksiä ja yhteisöjä:

TYÖVOIMAA YRITYKSESI TARPEISIIN JA SYNERGIAETUJA YHTEISTYÖSTÄ

Sähkö- ja automaatioalan osaava työvoima

Savonlinnassa alkaa uutena sähkö- ja automaatiotekniikan AMK-insinöörien koulutus syksyllä 2019. Lisäksi sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnon (sähkö- tai automaatioasentaja) suorittaneita valmistuu Savonlinnassa lähes 30 henkilöä vuodessa. Koulutuksia voidaan myös räätälöidä yhteishankintana vastaamaan suoraan yrityksesi tarpeisiin. Koulutuksen järjestäjät Savonlinnassa ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK ja Ammattiopisto Samiedu.

Vetoapua kasvuun ja kansainvälistymiseen

Laajat verkostot käytettävissäsi!

Teknologiapuisto hyödyntää julkisia palveluita, yrityksiä, lähellä olevia järjestöjä ja yrityskehityspalveluita yritysverkostojen synnyttämisessä. Yhteistyötä on helpotettu tuomalla korkeakoulujen, tutkimuslaitosten ja julkisten elinkeinopalveluiden palvelut helposti saataville.

EU:n tavoite 1:n mukaiset maksimi-investointituet

Savonlinnaan on myös edullista investoida, koska Savonlinna kuuluu EU:n tavoite 1 toiminta-alueeseen, joten yrityksesi on mahdollista saada hyvin tukea toiminnan kehittämiseen Savonlinnassa. ELY-keskuksen myöntämät EU-tuet PK-yrityksen investointeihin voivat enimmillään olla 35 % ja liiketoiminnan kehittämiseen 50 %.

Elektroniikan kehitys- ja tuotantopalveluiden tuki

Teknologiakeskus Elektroniassa toimiva elektroniikan 3K-tehdas tarjoaa yrityksellesi kattavat elektroniikan kehitys- ja tuotantopalvelut. Tarvittaessa 3K-tehdas kouluttaa yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMKin kanssa ammattitaitoisia tuotanto- ja tuotekehitystiimejä yrityksesi käyttöön. 3K-tehdas voi olla osa yrityksesi tuotekehitysprosessia tai toteuttaa koko projektin ideasta valmiiksi tuotteeksi asti. Näin tuotteesi on asianmukaisesti testattu ja mahdollisimman tuotannollinen ennen sarjavalmistuksen aloittamista. Tehtaan röntgentarkastuspalvelu on kehitetty elektroniikan valmistuksen viimeisimpien tutkimustulosten pohjalta. Vankka kokemus kuvantulkinnasta tuo esille yksityiskohdat kokonaisuuden hahmottamiseksi.

VAPAANA OLEVAT TILAT

Elektroniassa toiminnan aloittaminen onnistuu nopeasti. Käyttövalmista toimitilaa kevyen teollisuuden toiminnalle on samantien saatavilla. Savonlinnalla on tarjota toimivia mahdollisuuksia myös muihin toimitilatarpeisiin. Tilakustannukset ovat erittäin kilpailukykyiset.

Kiinteistöä hallinnoi Savonlinnan Yritystilat Oy

Toimitusjohtaja Heikki Kokki
puh: +358 440 575 680
s-posti: heikki.kokki@slnyritystilat.fi

Kiinteistöpäällikkö Tommi Malkki
puh: +358 440 190 523
s-posti: tommi.malkki@slnyritystilat.fi

SIJAINTI