Yritystalo Schauman - Savonlinnaan.fi

YRITYSTALO SCHAUMAN

PERUSTA PALVELINKESKUS SAIMAAN RANNALLE?

Yritystalo Schauman tarjoaa yrityksiensä työntekijöille ainutlaatuiset puitteet. Saimaan rannassa sijaitsevaan yritystaloon taitat työmatkat vaikkapa veneellä. Yritystalon b to b -palvelutarjonta rakentuu tarpeiden mukaan ja tilat sopivat erinomaisesti esimerkiksi palvelinkeskuksen käyttöön.

YLEISTÄ

Kiinteistö soveltuu tuotanto-, toimisto-, logistiikka- ja varastokäyttöön. Tällä hetkellä kiinteistöön on sijoittunut veneen säilytystä, huoltotoimintaa, valmistusta, verkkokaupan logistiikkaa ja toimistotiloja käyttäviä yrityksiä. Logistisesti kiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla. Rakennuksen runko, tilojen korkeus ja rakenteiden kantavuus mahdollistavat kiinteistönmonipuolisen käytön ja kehittämisen.

Kiinteistöä hallinnoi Savonlinnan Yritystilat Oy

Toimitusjohtaja Heikki Kokki
puh: +358 440 575 680
s-posti: heikki.kokki@slnyritystilat.fi

Kiinteistöpäällikkö Tommi Malkki
puh: +358 440 190 523
s-posti: tommi.malkki@slnyritystilat.fi

SIJAINTI

rawpixel-558597-unsplash

TUKEA YRITYKSEN PERUSTAMISEEN, LAAJENTAMISEEN JA INVESTOINTEIHIN

Savonlinna kuuluu EU:n tavoite 1 toiminta-alueeseen. ELY-keskuksen myöntämät EU-tuet PK-yrityksille ovat jopa 35% investointeihin ja 50 % liiketoiminnan kehittämiseen, joten Savonlinnaan sijoittuessa yrityksellä on mahdollista saada hyvin vipua yrityksen toiminnan kehittämiseen.
Rahoitusta myönnetään myös suurelle yritykselle kun kyseessä on uuteen toimintayksikköön, liiketoiminta-alueeseen, tuotteeseen tai palveluun investointiin, ja kun investointihanke täyttää pk-yrityksille laaditut kriteerit. Savonlinnan kaupunki tarjoaa apua rahoituksessa ja kansainvälistymisessä.