Naapuriksi Savonlinnaan Saimaan rannalle - Savonlinnaan.fi

MIKÄ SUAP SIUN SYÄMMEN SYKKÄYTTÄMMÄÄN?

Elätkö sellaista elämää, että sydän sykähtää onnesta pelkästään kotisi maisemia ihastellessa?

Täällä luonnonkauniin järvimaiseman ja metsäluonnon läheisyys yhdistyvät pitkään historiaan ja vireään tähän päivään. Rantaviivaa on enemmän kuin Espanjalla ja lähes puolet kaupungista on puhdasvetistä Saimaata. Voit astella Suomen vanhimmalla kadulla ja käväistä maailman pohjoisimmassa kivilinnassa, Olavinlinnassa.

Asumisviihtyvyydeltään korkeatasoisessa Savonlinnassa on hyvät, toimivat palvelut ja vapaa-ajanvieton sekä harrastamisen mahdollisuudet ovat edulliset, moninaiset ja lähellä. Meillä ei ole arjen askareiden päälle ruuhkaa eikä jonoja. Aikaa jää olennaiseen; itselle, läheisille ja ystäville.

Monipuolinen, kansainvälisestikin tunnustettu ja arvostettu kulttuuritarjonta sekä kaunis järvikaupunkimiljöö houkuttelevat meille kesäasukkaita ja vierailijoita kaikkialta maailmasta. Vuosittain kaupungissa käy yli puoli miljoonaa matkailijaa. Kesäisen torin täyttääkin savolaisen puheenparren lisäksi monet muistakin maailman pääkielistä.

Saarella on aina erilaista ja Savonlinna on monella saarella. TERVETULOA NAAPURIKSI SAVONLINNAAN!

MITÄ SAVONLINNA VOISI TARJOTA JUURI SINULLE?

VAPAAT TONTIT

VAPAAT TONTIT

Savonlinnan kaupungilla on myytävänä runsaasti tontteja erilaisiin tarkoituksiin. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tarkemmin tarjontaan!

ETÄTYÖMAHDOLLISUUDET

ETÄTYÖMAHDOLLISUUDET

Kaipaatko kiireisen arjen vastapainoksi rauhaa? Haluaisitko käydä töiden lomassa rentoutumassa luonnon keskellä? Saarille rakennettu pieni suuri Savonlinna on mainio paikka asua ja elää ympäri vuoden.

PALVELUT ASUKKAILLE

PERHEENÄ SAVONLINNAAN

Savonlinnassa on avaimet hyvään elämään: toimivat palvelut, lyhyet etäisyydet, välittävät ihmiset ja turvallinen asuinympäristö. Puhdas ympäristö kasvaa, varttua, opiskella, elää ja olla.

ASUNTOETU MUUTTAJALLE

ASUNTOETU MUUTTAJALLE

Savonlinnan Vuokratalot Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman erikokoisia vuokrattavia kerros- ja rivitaloasuntoja. Jos muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, voit saada ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta.

TÖIHIN SAVONLINNAAN

TÖIHIN SAVONLINNAAN

Savonlinnassa on pitkät perinteet puu-, paperi- ja selluteollisuuden parissa, mutta alueen kärkialoihin lukeutuvat myös matkailu- ja palveluala, hoiva-ala, teknologiateollisuus sekä kulttuuri.

NÄHTÄVÄÄ JA KOETTAVAA

NÄHTÄVÄÄ JA KOETTAVAA

Savonlinnan seudulla tapahtuu!
Savonlinna valittiin Iltalehden äänestyksessä (2020) Suomen parhaaksi kesäkaupungiksi ja nähtävää ja koettavaa on tänäkin vuonna ympäri vuoden. Tsekkaa mitä kaikkea Savonlinnan seutu tarjoaakaan!

TUTUSTU NAAPURINHAKUILMOITUKSIIN

Katja

Katja, 38 Unelmat on luotu toteutettavaksi ja uskallus on suuri voimavara. Tuleva paluumuuttaja ja Pohjalainen mies kunnostavat suvun hirsitaloa Savonlinnassa Juvolan kylässä unelmien kodiksi. Suvun yli satavuotias historia ja omat juuret syvällä näissä mullissa, tuulena puiden latvoissa ja ajatukset pääskysien siipien kannateltavana. Yhteiset juuret kietoutuneena toisiinsa, halu antaa tarinan jatkua. Silloin ei taivaskaan ole rajana. […]

Kalle

Kalle, 40 Olen sinkkumies ja haluaisin naapurikseni sinkkunaisen.

Muuttolintu-93

Muuttolintu-93, 55 Asun mukavassa ja luonnonkauniissa kaupungissa Saimaan rannalla. Täällä ei tarvitse aikaansa kuluttaa työmatkoihin tai mihinkään muuhunkaan elämässä turhaan.  Viidessä minuutissa pääsen töihin, kauppaan, postiin, terveyskeskukseen, sairaalaan, pankkiin, päiväkotiin, kouluihin, kuntosalille, uimahalliin, teatteriin, konserttisaliin, elokuviin, hiihtoladulle, jäähalliin, lenkkipolulle, virastoihin, järven rantaan, juna-asemalle…Kesä-aikana kaupunki tosin täyttyy turisteista ja olo on kuin olisin ulkomailla ja silloin […]

HAE UNELMIESI NAAPURIA!

Täytä allaoleva naapurinhakuilmoitus ja hae unelmiesi naapuria! Ilmoituksia käytetään uusien naapurien houkuttelemiseksi Savonlinnaan valtakunnallisessa rekrytointikampanjassa.

  Naapurihakemus:

  Hakijan tiedot:

  Kuvan koko max. 2 mb

  Yhteydenotot moderoidaan ja välitetään ilman ilmoittajan yhteystietoja.

  Julkaisemme naapurinhakuilmoitukset sellaisenaan, mutta henkilön yhteystietoja ei julkaista, eikä niitä tallenneta muuhun kuin kampanjan ylläpitäjän sähköpostiin.

  Kaikki hakemukset tarkastetaan ennen julkaisua. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden olla julkaisematta ilmoitusta, jonka sisältö on asiatonta, ihmisarvoa loukkaavaa tai hyvän tavan vastaista. Ilmoitukset näkyvät sivustolla koko kampanjan olemassaolon ajan loppuun saakka.