Naapuriksi Savonlinnaan Saimaan rannalle - Savonlinnaan.fi

MIKÄ SUAP SIUN SYÄMMEN SYKKÄYTTÄMMÄÄN?

Elätkö sellaista elämää, että sydän sykähtää onnesta pelkästään kotisi maisemia ihastellessa?

Täällä luonnonkauniin järvimaiseman ja metsäluonnon läheisyys yhdistyvät pitkään historiaan ja vireään tähän päivään. Rantaviivaa on enemmän kuin Espanjalla ja lähes puolet kaupungista on puhdasvetistä Saimaata. Voit astella Suomen vanhimmalla kadulla ja käväistä maailman pohjoisimmassa kivilinnassa, Olavinlinnassa.

Asumisviihtyvyydeltään korkeatasoisessa Savonlinnassa on hyvät, toimivat palvelut ja vapaa-ajanvieton sekä harrastamisen mahdollisuudet ovat edulliset, moninaiset ja lähellä. Meillä ei ole arjen askareiden päälle ruuhkaa eikä jonoja. Aikaa jää olennaiseen; itselle, läheisille ja ystäville.

Monipuolinen, kansainvälisestikin tunnustettu ja arvostettu kulttuuritarjonta sekä kaunis järvikaupunkimiljöö houkuttelevat meille kesäasukkaita ja vierailijoita kaikkialta maailmasta. Vuosittain kaupungissa käy yli puoli miljoonaa matkailijaa. Kesäisen torin täyttääkin savolaisen puheenparren lisäksi monet muistakin maailman pääkielistä.

Saarella on aina erilaista ja Savonlinna on monella saarella. TERVETULOA NAAPURIKSI SAVONLINNAAN!

MITÄ SAVONLINNA VOISI TARJOTA JUURI SINULLE?

VAPAAT TONTIT

VAPAAT TONTIT

Savonlinnan kaupungilla on myytävänä runsaasti tontteja erilaisiin tarkoituksiin. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tarkemmin tarjontaan!

ETÄTYÖMAHDOLLISUUDET

ETÄTYÖMAHDOLLISUUDET

Kaipaatko kiireisen arjen vastapainoksi rauhaa? Haluaisitko käydä töiden lomassa rentoutumassa luonnon keskellä? Saarille rakennettu pieni suuri Savonlinna on mainio paikka asua ja elää ympäri vuoden.

PERHEENÄ SAVONLINNAAN

PERHEENÄ SAVONLINNAAN

Savonlinnassa on avaimet hyvään elämään: toimivat palvelut, lyhyet etäisyydet, välittävät ihmiset ja turvallinen asuinympäristö. Puhdas ympäristö kasvaa, varttua, opiskella, elää ja olla.

ASUNTOETU MUUTTAJALLE

ASUNTOETU MUUTTAJALLE

Savonlinnan Vuokratalot Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman erikokoisia vuokrattavia kerros- ja rivitaloasuntoja. Jos muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, voit saada ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta.

OMANLAISTA TYÖELÄMÄÄ

OMANLAISTA TYÖELÄMÄÄ

Savonlinnassa on pitkät perinteet puu-, paperi- ja selluteollisuuden parissa, mutta alueen kärkialoihin lukeutuvat myös matkailu- ja palveluala, hoiva-ala, teknologiateollisuus sekä kulttuuri.

OMANLAISTA VAPAA-AIKAA

OMANLAISTA VAPAA-AIKAA

Savonlinnassa on noin 8500 mökkiä, viidenneksi eniten koko maasta. Etelä-Savo on puolestaan Suomen toiseksi mökkivaltaisin maakunta noin 50 000:llä mökillään. Vapaa-ajan asuminen ja monipaikkaisuus ovat meille suuri voimavara ja haluamme auttaa teitä nauttimaan niistä ympäri vuoden.

LÄHTISITKÖ SILLOIN KANSSANI JÄRVELLE?

KILPAILU on päättynyt ja voittaja arvottu. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Sinustako Norpalle uusi Naapuri? Nyt on tarjolla mahdollisuus kokea keväinen Savonlinna ja bongata ihan oikea norppa Saimaalla. Tule testaamaan Savonlinnaa paikan päälle!

Osallistu kilpailuumme Facebookissa, palkintona on Norppasafari kuudelle tulevana keväänä. Safarin järjestää SaimaaHoliday Oravi.
Osallistua voi kirjoittamalla Lähtisitkö kanssani järvelle?– postaukseen keiden kanssa lähtisit Savonlinnaan. Voittaja arvotaan alkuperäiseen julkaisuun vastanneiden kesken. Kilpailu päättyy 31.12.2021, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisätietoa Norppasafarista >>

TERVETULOA MEILLE NAAPURIKSI

Osuuskauppa Suur-Savon ravintola Majakan ravintolapäällikkö Janne Larinen perheineen hakee naapureiksi aktiivisia lapsiperheitä.

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sosterin psykologi Annukka Niemelä hakee lisää hevosista ja tanssista innostuneita naapureiksi.

BLC:llä järjestelmäasiantuntijana toimiva Petri Hiltula perheineen hakee lisää auttavaisia naapureita.

SAARTEN SYLIIN SAIMAALLE HALAJAA MUUTKIN

Savonlinnan muuttovoitto vahvistui viime vuonna kuukausi toisensa jälkeen, ollen koko vuoden osalta +220! Vuoden 2021 muuttoliike koko Etelä-Savossa oli positiivinen ensimmäistä kertaa vuosikymmeneen. Vahvin muuttovoitto oli Savonlinnassa.

Uusia muuttajia ei ole jouduttu käännyttämään, tilaa on siis vielä. Toimi nopeasti!

Tilastot löytyvät Etelä-Savon maakuntaliiton verkkosivulta

TUTUSTU NAAPURINHAKUILMOITUKSIIN

Katja

Katja, 38 Unelmat on luotu toteutettavaksi ja uskallus on suuri voimavara. Tuleva paluumuuttaja ja Pohjalainen mies kunnostavat suvun hirsitaloa Savonlinnassa Juvolan kylässä unelmien kodiksi. Suvun yli satavuotias historia ja omat juuret syvällä näissä mullissa, tuulena puiden latvoissa ja ajatukset pääskysien siipien kannateltavana. Yhteiset juuret kietoutuneena toisiinsa, halu antaa tarinan jatkua. Silloin ei taivaskaan ole rajana. […]

Kalle

Kalle, 40 Olen sinkkumies ja haluaisin naapurikseni sinkkunaisen.

Muuttolintu-93

Muuttolintu-93, 55 Asun mukavassa ja luonnonkauniissa kaupungissa Saimaan rannalla. Täällä ei tarvitse aikaansa kuluttaa työmatkoihin tai mihinkään muuhunkaan elämässä turhaan.  Viidessä minuutissa pääsen töihin, kauppaan, postiin, terveyskeskukseen, sairaalaan, pankkiin, päiväkotiin, kouluihin, kuntosalille, uimahalliin, teatteriin, konserttisaliin, elokuviin, hiihtoladulle, jäähalliin, lenkkipolulle, virastoihin, järven rantaan, juna-asemalle…Kesä-aikana kaupunki tosin täyttyy turisteista ja olo on kuin olisin ulkomailla ja silloin […]

HAE UNELMIESI NAAPURIA!

Täytä allaoleva naapurinhakuilmoitus ja hae unelmiesi naapuria! Ilmoituksia käytetään uusien naapurien houkuttelemiseksi Savonlinnaan valtakunnallisessa rekrytointikampanjassa.

  Naapurihakemus:

  Hakijan tiedot:

  Kuvan koko max. 2 mb

  Yhteydenotot moderoidaan ja välitetään ilman ilmoittajan yhteystietoja.

  Julkaisemme naapurinhakuilmoitukset sellaisenaan, mutta henkilön yhteystietoja ei julkaista, eikä niitä tallenneta muuhun kuin kampanjan ylläpitäjän sähköpostiin.

  Kaikki hakemukset tarkastetaan ennen julkaisua. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden olla julkaisematta ilmoitusta, jonka sisältö on asiatonta, ihmisarvoa loukkaavaa tai hyvän tavan vastaista. Ilmoitukset näkyvät sivustolla koko kampanjan olemassaolon ajan loppuun saakka.