Naapuriksi Savonlinnaan Saimaan rannalle - Savonlinnaan.fi

Kampanjan järjestäjät

Lähetä tuleville naapureille videotervehdys WhatsAppilla!

Etsimme lupsakkoja ja leppoisia savonlinnalaisia kertomaan rakkaan kaupunkimme viehättävistä puolista WhatsApp -videotervehdyksillä.

Kerro mikä juuri sinua erityisesti alueessa ihastuttaa ja mitä haluaisit uudelle naapurille Savonlinnasta näyttää ja esitellä. Lähetä video WhatsApp-numeroon 050 430 2743.

Hauskimmat videot palkitaan!

Lähettämällä videon WhatsApp numeroon luovutat videon käyttöoikeuden Naapuriksi Savonlinnaan -kampanjan vapaaseen käyttöön mm. verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Videon lähettäjä vastaa videon tekijänoikeuksista ja vaadittavista lupa-asioista. Pidätämme oikeuden jättää lähetetty video julkaisematta.

Sinustako Naapurikuiskaaja?

Naapurikuiskaajaksi voi ryhtyä jokainen kenellä kampanja on lähellä sydäntä. Tehtävänäsi on positiivisella asenteella jakaa Naapuriksi Savonlinnaan kampanjan ilosanomaa sosiaalisessa mediassa omissa kanavissasi. Olemme laatineet sinulle valmiit materiaalit ladattavaksesi somen yleisimpiin formaatteihin.

Palkintona hyvää mieltä ja mukavia naapureita!

Hae unelmiesi naapuria!

Täytä allaoleva naapurinhakuilmoitus ja hae unelmiesi naapuria! Ilmoituksia käytetään uusien naapurien houkuttelemiseksi Savonlinnaan valtakunnallisessa rekrytointikampanjassa.

  Naapurihakemus:

  Hakijan tiedot:

  Kuvan koko max. 2 mb

  Yhteydenotot moderoidaan ja välitetään ilman ilmoittajan yhteystietoja.

  Julkaisemme naapurinhakuilmoitukset sellaisenaan, mutta henkilön yhteystietoja ei julkaista, eikä niitä tallenneta muuhun kuin kampanjan ylläpitäjän sähköpostiin.

  Kaikki hakemukset tarkastetaan ennen julkaisua. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden olla julkaisematta ilmoitusta, jonka sisältö on asiatonta, ihmisarvoa loukkaavaa tai hyvän tavan vastaista. Ilmoitukset näkyvät sivustolla koko kampanjan olemassaolon ajan loppuun saakka.

  Tutustu naapurinhakuilmoituksiin

  Katja

  Katja, 38 Unelmat on luotu toteutettavaksi ja uskallus on suuri voimavara. Tuleva paluumuuttaja ja Pohjalainen mies kunnostavat suvun hirsitaloa Savonlinnassa Juvolan kylässä unelmien kodiksi. Suvun yli satavuotias historia ja omat juuret syvällä näissä mullissa, tuulena puiden latvoissa ja ajatukset pääskysien siipien kannateltavana. Yhteiset juuret kietoutuneena toisiinsa, halu antaa tarinan jatkua. Silloin ei taivaskaan ole rajana. […]

  Kalle

  Kalle, 40 Olen sinkkumies ja haluaisin naapurikseni sinkkunaisen.

  Muuttolintu-93

  Muuttolintu-93, 55 Asun mukavassa ja luonnonkauniissa kaupungissa Saimaan rannalla. Täällä ei tarvitse aikaansa kuluttaa työmatkoihin tai mihinkään muuhunkaan elämässä turhaan.  Viidessä minuutissa pääsen töihin, kauppaan, postiin, terveyskeskukseen, sairaalaan, pankkiin, päiväkotiin, kouluihin, kuntosalille, uimahalliin, teatteriin, konserttisaliin, elokuviin, hiihtoladulle, jäähalliin, lenkkipolulle, virastoihin, järven rantaan, juna-asemalle…Kesä-aikana kaupunki tosin täyttyy turisteista ja olo on kuin olisin ulkomailla ja silloin […]

  Myös tällaisia naapureita Savonlinnaan halutaan

  Osuuskauppa Suur-Savon ravintola Majakan ravintolapäällikkö Janne Larinen perheineen hakee naapureiksi aktiivisia lapsiperheitä.

  Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sosterin psykologi Annukka Niemelä hakee lisää hevosista ja tanssista innostuneita naapureiksi.

  BLC:llä järjestelmäasiantuntijana toimiva Petri Hiltula perheineen hakee lisää auttavaisia naapureita.