Teknologiateollisuuden avoimet työpaikat Savonlinnassa - Savonlinnaan.fi

Teknologia-ala Savonlinnassa

Töihin Saimaan rannalle hyvään porukkaan

Savonlinnalaiset teknologiayritykset etsivät jatkuvasti uusia työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin. Olitpa hitsaaja, sähkö- tai metallialan osaaja, diplomi-insinööri tai tohtori, mielekästä tekemistä löytyy varmasti. Seudulla on maailmanluokan osaamista selluteollisuudessa ja vahvaa tekemistä elektroniikka- ja sähköalalla.

Muutakin kuin työtä

Savonlinnassa elämä on muutakin kuin työtä. Saimaan sydämessä sijaitseva pieni kaupunki tarjoaa leppoisan elinympäristön, jossa luonto näyttelee ehdotonta pääroolia. Rantaviivaa kaupungilla on reilusti enemmän kuin Espanjalla, joten vesi leimaa vahvasti eloa Savonlinnassa. Hyvät harrastusmahdollisuudet ja laaja kulttuuri- ja tapahtumatarjonta saavat myös paljon kiitosta.

Edullista elämää

Savonlinnassa eläminen on edullista. Luultavasti löydät omakotitalon Saimaan rannalta samalla hinnalla kuin kaksion suuremmissa kaupungeissa. Jos muutat ulkopaikkakunnalta töihin Savonlinnaan, voit saada Savonlinnan Vuokratalot Oy:n rivi- ja kerrostaloasunnoista ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta. Lue lisää asuntoedusta tästä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja toimintaympäristöön

Alta löydät tietoa tällä hetkellä avoimista työpaikoista ja tarkempaa tietoa seudun teknologia-alan yrityksistä ja toimintaympäristöstä. Vaikka sopivaa paikkaa ei olisikaan juuri nyt avoinna, kannattaa olla aktiivinen yritysten suuntaan. Useimmilla yrityksillä on kovat kasvutavoitteet, ja paikkoja voi avautua nopeastikin.

Avoimet työpaikat

Teollisuuden sähköasentaja

Me Norelcolla olemme yli 60 vuoden ajan tehneet maailmasta toimivampaa ja turvallisempaa sähkönjakelun ratkaisuillamme. Meissä on sisäänrakennettu halu kehittyä ja tehdä asiat aina paremmin. Haluamme vastata vaativiin asiakastarpeisiin ja luoda ympärillemme onnistumista, auttaa niin asiakasta kuin työkaveria. Meidät tunnetaan markkinoilla teknisenä edelläkävijänä ja suurien projektien luottokumppanina. Haemme palvelukseemme työmaatyöskentelyyn tottunutta Teollisuuden sähköasentajaa Tehtävä Tehtäväsi sisältää […]

Avoimia työpaikkoja Andritzilla

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 400. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, […]

Tutustu seudun yrityksiin

ANDRITZ Oy – innovatiivisen teknologian edelläkävijä

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista.  Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Tampereella ja Varkaudessa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Andritz Savonlinna Works Oy

ANDRITZ Oy:n omistama ANDRITZ Savonlinna Works Oy toimittaa laitteistoja ja palveluja maailmanlaajuisesti paperi- ja selluteollisuudelle. Päätuotteemme ovat DD-pesurit, rumpu- ja kiekkosuodattimet, keittämön laitteet, painelaitteet sekä lajittimet. Tarjoamme myös huolto- ja korjauspalveluja, modernisointeja sekä seisokki- ja asennuspalveluja suunnitteluvaiheesta käynnistykseen.

Norelco

Kotimainen Norelco on johtava kotimainen sähkönjakelujärjestelmien valmistaja. Valmistamme sähkökeskuksia, muuntamoita ja sähköasemia rakentamiseen, teollisuuteen ja energianjakeluun. Olemme päivittäin mukana turvaamassa toimivaa tulevaisuutta katso: https://tulevaisuus.norelco.fi.

Uproval

Uproval Oy tehostaa kartonki- ja paperitehtaiden tuotantoprosesseja innovatiivisilla kuljetin- ja pakkauskoneratkaisuilla. Olemme innovatiivinen ja kehittyvä tiimi eri alojen ammattilaisia ja toimimme kansainvälisesti. Jatkamme Saimatecin projektiliiketoimintaa vuodesta 2018 lähtien.

Makron

Makron on teollisuuden kokonaistoimittaja ja sopimusvalmistaja. Ydinosaamistamme on vaativa koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelu, valmistus sekä teollisuuden automaatioratkaisut, kaikki yhdeltä toimittajalta. Savonlinnassa toimii mekaniikkasuunnittelu- ja lujuuslaskentatiimimme.

Teknosavo

Teknosavo Oy on erikoistunut optimointi- ja on-line mittausjärjestelmien toimittamiseen puunkäsittelyteollisuuden prosesseihin, sekä elektronikka-, automaatio-, ohjelmisto- ja mekaniikkasuunnittelua vaativiin asiakasprojekteihin.

Wetend Technologies Oy

Kemikaalien injektiosekoittamisen pioneeri ja teknologiajohtaja. Teknologiallamme autamme paperi- ja kartonkiteollisuutta vähentämään veden, energian ja kemikaalien käyttöä, tehostamaan valmistusprosesseja ja kehittämään uutta. Toimimme maailmanlaajuisesti läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Aquaflow

Aquaflow on globaalin metsäteollisuuden jäteveden- ja lietteenkäsittelyn teknologia- ja markkinajohtaja. Olemme toteuttaneet satoja projekteja erilaisissa ilmasto- ja tehdasolosuhteissa. Toimituksemme tunnetaan toimivuudestaan ja vaativimmatkin ympäristömääräykset täyttävistä puhdistustuloksista.

Savox

Savox Communications Oy Ab on kansainvälinen konserni, joka suunnittelee ja valmistaa vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita sekä työsuojeluun liittyviä laitteita. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat teollisuustietokoneet ja -näytöt.

SAVONLINNAN TEOLLISUUDEN KULMAKIVET

Yrityksiä palvelevaa tuotekehitystä ja -testausta Teknologiapuisto Nohevassa

Savonlinnan Teknologiapuisto Noheva tarjoaa laboratoriot tutkimukseen, tuotekehitykseen ja -testaukseen, korkeakouluopetusta sekä toimitiloja osaamisintensiivisille yrityksille. Se palvelee erityisesti puunjalostuksen, metsäteollisuuden, biotalouden sekä ympäristö- ja energiatekniikan aloja.

Toimintaympäristö on suunniteltu tukemaan ja palvelemaan korkean teknologian toimijoita mahdollistaen uusien innovaatioiden synnyn, alojen kehityksen, yritysten menestyksen sekä kansainvälistymisen.

Teknologiapuistossa toteutetaan muun muassa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin Kuitulaboratorio ja biotuotetekniikan insinöörikoulutus sekä mekaanisen puurakentamisen insinöörikoulutus. Aalto-yliopisto on mukana koulutuksessa tarjoamalla insinööriksi opiskeleville täydentäviä opintoja, jotka antavat opiskelijoille valmiuksia diplomi-insinöörikoulutukseen.

Lisäksi teknologiapuisto Nohevan alueella toimii myös muun muassa Luonnonvarakeskuksen metsäpuiden kasvullisen lisäyksen laboratorio, puunkäsittelyn prosessien automatisointiratkaisuja tarjoava Teknosavo, kiinteistöjen johtamisen ohjelmistotalo Visma Tampuuri sekä Andritz Oy:n johtava selluteollisuuden konepaja Savonlinna Works.

Itä-Suomen vahvinta elektroniikka- ja sähköalan osaamista

Alueen suurimpia toimijoita ovat BLC Turva Oy, BLC Telecom, Darekon Oy, Savox Oy, Norelco, Savled sekä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin 3K-tehdas.

Elektroniikan 3K-tehdas tarjoaa yrityksille elektroniikan koulutus-, tuotekehitys- ja valmistuspalveluita. Se tekee tutkimus- ja kehitystyötä yritysten tarpeisiin, jotka tukevat monipuolisesti tuotekehitystä ja -valmistusta. 3K-tehtaassa toteutetaan esimerkiksi tuotteiden olosuhdetestausta, röntgentarkastuksia ja monia muita elektroniikan testauspalveluita.

Darekon Oy sekä 3K-tehdas sijaitsevat Teknologiakeskus Elektroniassa >>

Suomen suurimpiin kuuluva mekaanisen metsäteollisuuden keskittymä

Savonlinnan sijainti lähellä raaka-aineita luo hyvän toimintaympäristön metsäteollisuuden yrityksille. Yhteistyö alihankintojen, logistiikan ja rekrytoinnin parissa tuo kaikille etua. 

UPM Plywood Oy:n Savonlinnan vaneritehdas, Metsä Wood vaneri- ja kertopuutehtaat, pieniläpimittaisen tukin sekä lämpökäsitellyn puun jalostamiseen erikoistunut Sahakuutio Oy ja puun jatkojalostusteollisuuden alihankintayritys Puutaito Oy muodostavat Savonlinnaan Suomen suurimpiin kuuluvan mekaanisen metsäteollisuuden keskittymän.

Merkittävää paperi- ja selluteollisuuden teknologiateollisuutta

Savonlinnassa on myös maailman luokan osaamista selluteollisuuden konepajateknologian saralla.

Kaupungissa toimii useita kansainvälisiä prosessiteollisuuden ja cleantechin yrityksiä, kuten Andritz AG/Oy, Veolia/Aquaflow Oy, Wetend Technologies Oy ja Teknosavo Oy. Metsäteollisuudelle toimittava teknologiateollisuus työllistää Savonlinnassa yli tuhat henkilöä.