Ammattiopisto Samiedu - Savonlinnaan.fi

Ammattiopisto Samiedu

Ammattiopisto Samiedu

Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta niin paikan päällä kampuksilla kuin verkossakin. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen jatkuva kehittäminen työelämän muuttuviin tarpeisiin. Samiedussa opiskelee vuosittain noin 2000 eri-ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä on lähes 4500.

Mitä sinä haluaisit osata?

Samiedussa voit opiskella ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä tutkinnon osia tai pienempiä osia niistä. Samiedu tarjoaa myös kortti- ja lupakoulutuksia, työvoimakoulutuksia, räätälöityjä koulutuksia yrityksille sekä ammattitaito- ja osaamiskartoituksia. Samiedun puoleen voit kääntyä myös kaikissa oppisopimukseen liittyvissä asioissa.

Samiedu toimii Savonlinnasta käsin, mutta haluaa jakaa osaamistaan aikaan ja paikkaan katsomatta. Voit opiskella itsellesi uusia taitoja paikan päällä kampuksilla, verkossa tai työelämässä. Samiedulta löydät erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin.

Tutustu Samiedun koulutuksiin osoitteessa www.samiedu.fi

Opinto- ja uraohjaus

Kiinnostaako opiskelu, mutta et tiedä mistä aloittaa? Samiedu tarjoaa maksutonta henkilökohtaista koulutusneuvontaa kaikille uuden oppimisesta kiinnostuneille. Saat neuvontaa kaikissa opiskeluun liittyvissä kysymyksissä olipa työ- ja elämäntilanteesi mikä vain.

Hae opiskelemaan

Samieduun voi hakea opiskelemaan yhteishaussa keväisin tai jatkuvassa haussa ympäri vuoden. Ajankohtaiset koulutukset ja niiden hakutiedot löydät Samiedun verkkosivuilta.