Ammattiopisto SAMIedu - Savonlinnaan.fi

Ammattiopisto SAMIedu

Mitä sinä haluaisit osata?

Ammattiopisto SAMIedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. SAMIedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen elinikäinen kehittäminen – ja näin taata ammatillista osaamista työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. SAMIedussa opiskeleekin vuosittain noin 1600 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisasiakasmäärä kipuaa lähes 4500 henkilöön.

SAMIedu toimii Savonlinnassa, kolmella kampuksella: Pohjolankadulla, Humanialla ja Opetusravintola Paviljongilla. Tarjolla on yli 40 tutkintovaihtoehtoa ja täydennyskoulutusta. SAMIedu palvelee myös oppisopimukseen liittyvissä asioissa.

Jatkuva haku

Jatkuvassa haussa voi hakea kuka vaan, joka haluaa kartuttaa ammatillista osaamistaan tai vaihtaa vaikka alaa. Hakea voi milloin vain – ja opinnot voi aloittaa aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina (poislukien heinäkuu).

Yhteishaku

Tervetuloa yli kahden tuhannen opiskelijan joukkoon! SAMIedu tarjoaa erittäin paljon ammatillisen koulutuksen vaihtoehtoja. Kevään yhteishaku 18.2.-10.3.2020 peruskoulun ja lukion päättäville. Käy tutustumassa tarjontaan verkkosivuilla.

Täsmäkoulutus työpaikkaan

Kiinnostuitko jostain sivuston avoimesta työpaikasta, mutta et ole varma löytyykö sinulta tarvittava osaaminen? Ei hätää, anna kun autamme. Erikseen räätälöitävällä täsmäkoulutuksella voit nopeasti päivittää osaamistasi tarvittavilta osin.