Ammattiopisto Samiedu - Savonlinnaan.fi

Ammattiopisto Samiedu

Ammattiopisto Samiedu

Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen elinikäinen kehittäminen – ja näin taata ammatillista osaamista työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. Meillä Samiedussa opiskelee vuosittain noin 1600 eri-ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisasiakasmäärä kipuaa lähes 4500 henkilöön.

Mitä sinä haluaisit osata?

Opiskele uusi ammatti, jatkokouluttaudu omalla alallasi tai täydennä osaamistasi suorittamalla tutkinto tai yksittäisiä tutkinnon osia. Tarjolla on yli 40 ammatillista perustutkintoa, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa sekä kortti- ja täydennyskoulutusta. Samiedu palvelee myös oppisopimukseen liittyvissä asioissa.

Samiedu toimii Savonlinnassa kolmella kampuksella hyvien kulkuyhteyksien päässä Savonlinnan keskustan läheisyydessä. Myös asunnon saaminen on helppoa, sillä voit hakea maksuttomaan opiskelija-asuntolaamme.

Henkilökohtainen maksuton koulutusneuvonta

Haluaisitko kehittää osaamistasi, mutta opintojen aikainen toimeentulo ja mahdollisuudet opiskella työn ohessa mietityttävät? Poikkea Savonlinnan Kauppatorilla sijaitsevaan Samiedun citypisteeseen tai varaa aika maksuttomaan ja henkilökohtaiseen koulutusneuvontaan: 050 452 3614 tai citypiste@samiedu.fi.

Saat citypisteeltä neuvontaa kaikissa opiskeluun liittyvissä kysymyksissä olitpa työllinen tai työtön, ja olipa kyse uuden ammatin opiskelusta, ammattiosaamisen täydentämistä, opintojen loppuunsaattamisesta tai oman osaamisen päivittämisestä.

Löydä uusi tulevaisuus: www.samiedu.fi

Jatkuva haku

Haku opintoihin on käynnissä koko ajan, ja opinnot voit aloittaa meillä lähes jokaiseen tutkintoon joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina (pois lukien heinäkuu) tai heti kun koulutusta on seuraavan kerran tarjolla.

Yhteishaku

Yhteishaku peruskoulun ja lukion päättäville on keväisin valtakunnallisen yhteishaun aikaan. Jos sinulla on jo jokin tutkinto, voit hakea Samieduun jatkuvassa haussa.

Täsmäkoulutus työpaikkaan

Kiinnostuitko jostain sivuston avoimesta työpaikasta, mutta et ole varma löytyykö sinulta tarvittava osaaminen? Ei hätää, anna kun autamme. Erikseen räätälöitävällä täsmäkoulutuksella voit nopeasti päivittää osaamistasi tarvittavilta osin.