Tanhuvaaran urheiluopisto - Savonlinnaan.fi

Tanhuvaaran urheiluopisto

Urheiluopisto lähellä Savonlinnan keskustaa

Tanhuvaaran Urheiluopistoa on vetovoimainen liikunnan ja liikuntakoulutuksen liikuntakeskus vain 15 min Savonlinnan keskustasta.

Liikunta-alan ammatillinen koulutus on Tanhuvaarassa osa suomalaista koulutusjärjestelmää, jossa on panostettu opettajien koulutustasoon sekä opetusvälineistön laatuun. Kilpaurheilun osalta Tanhuvaarassa on keskitytty yleisurheiluun, jääurheiluun sekä ammuntaan. Yleisurheilun alueella Tanhuvaara toimii yhtenä alueellisena harjoituskeskuksena ja erityisesti heittolajeissa löytyy Tanhuvaarasta myös valmennuksen huippuosaamista.

Tee liikunnasta ammatti

Tanhuvaaran urheiluopistossa voit opiskella itsellesi liikunnanohjauksen perustutkinnon (LPT) sekä liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon (LAT), joista valmistuu monipuolisesti erilaisiin liikunta-alan ammattitehtäviin kuten Personal Traineriksi, ryhmäliikunnanohjaajaksi tai valmentajaksi. Ammatillisesta opiskelusta on myös paljon hyötyä liikunta-alan yrittäjille tai yrittäjyyttä harkitseville. Hyvinvointialan opinnoista saat myös opintojen ohella runsaasti eväitä terveelliseen elämään.