Case Norelco

Norelco on vuonna 1962 perustettu johtava kotimainen sähkönjakelujärjestelmien valmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa järjestelmiä energiasektorille, teollisuuteen ja rakentamisen tarpeisiin. Yritys on erikoistunut pien- ja keskijännitekojeistoihin, muuntamoihin ja sähköasemiin sekä niihin liittyviin palveluihin. Norelco tarvitsee lisää osaajia sähköasemien, keskuksien ja muuntamoiden valmistukseen.

Vuoden 2019 alussa 12 ihmistä aloitti Norelco Oy:n ja ammattiopisto SAMIedun järjestämän neljä kuukautta kestävän kojeistoasentajan rekrytointikoulutuksen. Koulutus ei edellyttänyt aikaisempaa sähköalan koulutusta tai kokemusta. Kaikki koulutuksen läpäisseet pääsevät Norelcolle töihin. Siellä heidän tehtävänään on sähkökeskusten kokoonpano.

Uusia osaajia houkutellaan koulutuksen, ilmaisen asumisen ja valmiin työpaikan avulla

Norelcon tarpeisiin järjestettävä täsmäkoulutus oli ensimmäinen avaus Savonlinnan kaupungin, SAMIedun, Savonlinnan Vuokratalojen ja alueen yritysten yhteisessä rekrytointikampanjassa. Kampanjan tarkoituksena on saada kaupunkiin osaavaa työvoimaa.

— Kaupunki on aktiivisesti lähestynyt yrityksiä näiden henkilöstötarpeisiin liittyen ja hakenut niihin ratkaisuja, sanoo elinkeinoasiamies Matti Skyttä Savonlinnan kaupungilta.

Rekrytointikampanjaan kuuluu vuokravapaita kuukausia Savonlinnan Vuokrataloissa.

Mikä mahdollisuus vaikkapa uudelle yritykselle sijoittua Savonlinnaan!

Sijoitu Savonlinnaan »

  • Jaa