Täsmäkoulutus savonlinnalaiseen työpaikkaan - Savonlinnaan.fi

Täsmäkoulutus työpaikkaan

Mitä sinä haluaisit osata?

Kiinnostuitko jostain työpaikasta mutta et ole varma löytyykö sinulta tarvittava osaaminen? Ei hätää, anna kun autamme. Tarjoamme kaikille kampanjan kautta työpaikan saaneille täsmäkoulutuksen tehtävään.

Tarjoamamme täsmäkoulutus sisältää:

  • Osaamiskartoituksen, jonka avulla kartoitetaan nykyinen osaamisesi, koulutuksesi ja työkokemuksesi ja arvioidaan koulutuksen tarve.
  • Henkilökohtaisen koulutussuunnittelun, millä varmistetaan oppimistasi vahvistava koulutusohjelma ja sopivat oppimisympäristöt ja -menetelmät.
  • Koulutuksen, joka antaa konkreettisen osaamisen ja ammattitaidon työtehtävään ja harjaannuttaa työnantajayrityksessä toimimiseen.
  • Tarvittaessa koulutusyhteistyön ammattikorkeakoulun kanssa (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk), mikäli työ edellyttää korkea-asteen osaamista tai vaativampaa erityisosaamista.
  • Työnhakupalvelun/opiskelupaikan puolisolle yhteistyössä Samiedun opiskelijapalvelujen ja TE-palvelujen asiantuntijapalvelujen kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä, varmistetaan yhdessä että osaamisesi on oikealla tasolla!

Helkamari Knaapi
toimitusjohtaja, Sami-Palvelut Oy
puh. 044 550 6463
helkamari.knaapi@samiedu.fi

Samiedu pähkinänkuoressa:

Ammattiopisto Samiedu sijaitsee Savonlinnassa, Saimaan kauniissa saaristossa, ja toimii kolmella eri kampuksella. Tarjolla on lähes 40 ammatillista perustutkintoa, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa sekä täydennyskoulutusta. Voit opiskella meillä tutkintotavoitteisesti tai hankkia tarvitsemasi osaamisen opiskelemalla yksittäisiä tutkinnon osia.

Meille voit hakea opiskelemaan jatkuvan haun kautta milloin vain – vaikka heti!