Uudistettu johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto alkaa maaliskuussa

Haluatko kehittyä esimiehenä tai johtajana? Nyt se on mahdollista! SAMIedu aloittaa maaliskuussa 2019 uudistetun johtamisen koulutuksen, Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon, joka korvaa entisen tunnetun ja arvostetun JETin. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto valmistaa sinut entistä menestyneemmäksi johtajaksi ja esimieheksi. Koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden erilaisten liiketoimintaprosessien sekä johtamiskäytäntöjen kehittämiseen sekä henkilökohtaiseen kehittymiseen johtajana.

Koulutus soveltuu erityisesti jo esimiehenä tai yrittäjänä jonkin aikaa toimineille, kokeneille projektipäälliköille, tiimivastaaville sekä verkostojen johtajille ja kehittäjille. Koulutus kestää noin 1,5 vuotta. Koulutuksessa on 1-2 lähipäivää kuukaudessa eli koulutuksen aikana lähipäiviä on yhteensä noin 25. Lähipäivien välillä tehdään omassa organisaatiossa tutkinnon perusteiden mukaisia työtehtäviä.

Koulutuksen aikana on mahdollisuus verkostoitua ja oppia uusia näkökulmia myös muiden organisaatioiden esimiestehtävissä olevilta henkilöiltä. Merkittävä osa oppimisesta tapahtuu ohjattuna työskentelynä omassa työssä ja oppimistiimeissä. Oman työn kehittäminen ja erilaiset kehittämisprojektit hyödyntävät koko organisaatiota.

Koulutus toteutetaan Ammattiopisto SAMIedussa. Koulutus on maksuton.

Lisätietoa SAMIedun verkkosivustolla »

  • Jaa