Kesätöihin Savonlinnaan - Savonlinnaan.fi

Kesätöihin Savonlinnaan – tule viettämään unelmiesi kesä Saimaan syliin

Savonlinna puhkeaa kesällä kukkaan, kun matkailukaupunki herää eloon. Suurimpana tapahtumana Savonlinnan Oopperajuhlat tuo kymmeniä tuhansia turisteja piristämään katukuvaa. Saimaan norpan pääkaupunkiin tulee myös paljon kotimaan ja ulkomaan matkailijoita nauttimaan lomaa puhtaaseen järviluontoon.

Savonlinnassa onkin paljon tarjolla sesonkiaikaan kesätyöpaikkoja matkailun- ja ravitsemusalan työpaikoissa, mutta kesätöitä on tarjolla myös muilla aloilla.

Olemme listanneet alle vapaita kesätyöpaikkoja Savonlinnassa. Tutustu työpaikkoihin ja lähetä hakemus, tai vinkkaa paikoista kaverille.

Toivottavasti törmätään torilla lörtsykahveilla!

KESÄMUODIN myyjä

KESÄTYÖTÄ SAVONLINNASSA Etsimme detalji boutiquen kesäkauppaan🌸 SAVONLINNAAN innokasta ja reipasta KOKO- ja/tai OSA-AIKAISTA KESÄMUODIN myyjää. detalji boutique laajenee jälleen kesäksi ja etsimme kesäisiin työtehtäviin myynnistä ja asiakaspalvelusta innostunutta reipasotteista itsenäisen omatoimista MUODIN kesämyyjää. – Kesätyössä Savonlinnassa (Puistokatu 1) voit yhdistää eri osaamisalueitasi perusmyynnin ja asiakaspalvelun lisäksi. Riippuen taidoistasi, voit päästä osallistumaan myös markkinointiin (some), muotikuvauksiin, […]