Jopa 5000 m2 tilaa
lähellä keskustaa

Kilpailukykyiset hinnat

Teknologia-alan osaamiskeskittymä

AMK-insinöörikoulutus sekä laadukkaat räätälöidyt koulutukset

Liiketoiminnallesi valmiit tilat ja kattavat
elektroniikan kehitys- ja tuotantopalvelut

Valmiit toimitilat kilpailukykyiseen hintaan

Elektroniassa toiminnan aloittaminen onnistuu nopeasti. Käyttövalmista toimitilaa kevyen teollisuuden toiminnalle on saatavilla jopa 5000 m²:iin asti. Savonlinnalla on tarjota toimivia mahdollisuuksia myös muihin toimitilatarpeisiin. Tilakustannukset ovat erittäin kilpailukykyiset.

Pohjakuvat: 1 krs (pdf)
Pohjakuvat: 2 krs (pdf)
Pohjakuvat: varastot (pdf)

EU:n tavoite 1:n mukaiset maksimi-investointituet

Savonlinna kuuluu EU:n tavoite 1 toiminta-alueeseen, joten yrityksesi on mahdollista saada hyvin tukea toiminnan kehittämiseen Savonlinnassa. ELY-keskuksen myöntämät EU-tuet PK-yrityksen investointeihin voivat enimmillään olla 35 % ja liiketoiminnan kehittämiseen 50 %.

Työvoimaa yrityksesi tarpeisiin ja
synergiaetuja yhteistyöstä

Sähkö- ja automaatioalan osaava työvoima

Savonlinnassa alkaa uutena sähkö- ja automaatiotekniikan AMK-insinöörien koulutus syksyllä 2019. Lisäksi sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnon (sähkö- tai automaatioasentaja) suorittaneita valmistuu Savonlinnassa lähes 30 henkilöä vuodessa. Koulutuksia voidaan myös räätälöidä yhteishankintana vastaamaan suoraan yrityksesi tarpeisiin. Koulutuksen järjestäjät Savonlinnassa ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK ja Ammattiopisto SAMIedu.

Elektroniikan kehitys- ja tuotantopalveluiden tuki

Teknologiakeskus Elektroniassa toimiva elektroniikan 3K-tehdas tarjoaa yrityksellesi kattavat elektroniikan kehitys- ja tuotantopalvelut. Tarvittaessa 3K-tehdas kouluttaa yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMKin kanssa ammattitaitoisia tuotanto- ja tuotekehitystiimejä yrityksesi käyttöön. 3K-tehdas voi olla osa yrityksesi tuotekehitysprosessia tai toteuttaa koko projektin ideasta valmiiksi tuotteeksi asti. Näin tuotteesi on asianmukaisesti testattu ja mahdollisimman tuotannollinen ennen sarjavalmistuksen aloittamista. Tehtaan röntgentarkastuspalvelu on kehitetty elektroniikan valmistuksen viimeisimpien tutkimustulosten pohjalta. Vankka kokemus kuvantulkinnasta tuo esille yksityiskohdat kokonaisuuden hahmottamiseksi.

  • Jaa