Saimaalle.fi verkkopalvelun yhteistyöyritykset - Savonlinnaan.fi

Yhteistyössä

Sivuston yhteistyökumppanit

savonlinna

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita.

www.savonlinna.fi

Sosteri Logo

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sosteri palvelee alueen väestöä erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen tuottajana. Sosteri työllistää noin 1550 eri alojen ammattilaista. Sosterissa kehitetään toimintoja jatkuvasti, jotta asiakkaille, potilaille ja henkilöstölle voidaan tarjota paras mahdollinen hoito ja työympäristö.

www.sosteri.fi

sami-870x580

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä on kuuden kunnan omistama ammatillisen koulutuksen järjestäjä, jonka ylläpitämässä Ammattiopisto SAMIedussa opiskelee noin 1600 opiskelijaa. Henkilöstöä on noin 200. Kokonaisasiakasmäärä vuositasolla on noin 4500 henkilöä. Opetus- ja kulttuuriministeriön laatupalkinnon neljä kertaa voittanut Ammattiopisto SAMIedu on asiakkaalle haluttu alueellinen ja kansainvälinen huippukouluttaja sekä kumppanuusverkostossa rohkea uudistaja.

www.samiedu.fi

Savut_logo_300x200px

Savonlinnan Vuokratalot Oy  tarjoaa vuokra-asuntoja Savonlinnan kuntalaisille omakustannushintaan. Asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin – Kehdosta keinutuoliin.

www.savonlinnanvuokratalot.fi

suursavo

Osuuskauppa Suur-Savo on S-ryhmään kuuluva alueosuuskauppa, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Yrityksen toimialoja ovat päivittäistavarakauppa, käyttötavarakauppa, hotelli- ja ravintolatoiminta, autokauppa, liikennemyymälätoiminta sekä hyvinvointipalvelut. Suur-Savo on Etelä-Savon suurin yksityinen työnantaja, tarjoten ympäri vuoden töitä n. 1200 ja kesäaikaan lähes 2000 eteläsavolaiselle.

suursavo.fi

blc-870x580

BLC on nopeasti kasvava, vakavarainen, moderni turva- ja tietotekniikan palvelukonserni. Missiomme on olla asiakkaillemme opas turva- ja tietotekniikassa.

Konserniin kuuluu kaksi liiketoimintayhtiötä; kiinteiden tietoliikenneverkkojen parissa Itä-Suomen alueella operoiva BLC Telecom ja BLC Turva, joka on yksi Suomen suurimmista turva- ja lukitusalan yhtiöistä.

Vuonna 1889 perustettu BLC toimii 11 paikkakunnalla ympäri Suomen ja pitää pääkonttoriaan Savonlinnassa.

www.blc.fi

xamk

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun – Xamkin – kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina ovat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

www.xamk.fi

Savled_logo_300x200px

Savled Technologies tarjoaa Suomessa valmistettuja, laadukkaita ja monipuolisia LED –teknologian sovellutuksia.  Tarjoamme räätälöityjä valaistusratkaisuja niin suuriin kuin pieniinkin sovellutuskohteisiin, niin sisä- kuin ulkovalaistukseen tai vaikka veden alle.

www.savled.com

norelco

Norelco Oy on suurin kotimainen sähkökojeistojen, muuntamoiden ja sähköasemien valmistaja. Yritys on alallaan tunnettu innovatiivisesta tuotekehityksestään ja tehokkaasta toiminnastaan.  Tuotanto tehdään kolmella tehtaalla Savonlinnassa ja Kuopiossa.

www.norelco.fi

Teknosavo-logo

Teknosavo Oy on yksi johtavista puun- ja hakkeenkäsittelyn optisten mittalaitteiden ja optimointimenetelmien toimittajista. Toiminta perustuu vahvaan tekniseen osaamiseen ja asiakkaidemme prosessien tuntemukseen. Teknosavo Oy on toimittanut järjestelmiä satoihin tuotantolaitoksiin ympäri maailman jo 30 vuoden ajan. Panostus on teknologian kehittämisessä ja uusissa tavoissa tavoittaa asiakas.

www.teknosavo.fi

savox-neveralone

Savox Communications Oy Ab on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen. Tuotevalikoima täydentyi teollisuustietokoneilla – ja näytöillä Control Express Finlandin siirryttyä Savoxin omistukseen keväällä 2017.

www.savox.com

Makron_logo_300x200px

Makron on teknologiatoimittajien alihankkija ja sopimusvalmistaja. Makronin kustannustehokas tilauskonepaja valmistaa koneita ja laitteita teollisuuteen. Ydinosaamistamme on vaativien koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelu ja valmistus sekä teollisuuden automaatioratkaisut, kaikki yhdeltä toimittajalta. Lisäksi tarjoamme omia teknologioita hirsirakentamiseen ja kierrätyssellukuidun hyödyntämiseen.

makron.com

andritz-870x580n2

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon.

andritz.com

kodinkulma_300x200px

Kodinkulma Oy LKV on aito Savonlinnalainen kiinteistönvälitysalan yksityisyritys, joka välittää asuinhuoneistoja, kiinteistöjä sekä tontteja. Kodin ostaminen tai myyminen on aina merkittävä päätös.
 Siksi Kodinkulma haluaakin tarjota asiakkaille asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua, sekä aitoa välittämistä. Aidon ja tehokkaan tiimityön ansiosta saat Kodinkulmasta aina parasta palvelua.

www.kodinkulma.fi

Kahvila_ALKU_logo_300x200px

Kahvila ALKU on rennon eurooppalainen kahvila Savonlinnan ytimessä. Kahvilalla voi nauttia ihanasta tunnelmasta ja maistuvista herkuista yksin tai ystävien kanssa. Omassa keittiössä valmistuvat niin makeat kuin suolaiset luomukset.

kahvilaalku.fi

Sln_evl_logo_300x200px

Savonlinnan evankelis-luterilainen seurakunta toimii Savonlinnan kaupungin sekä Enonkosken, Kerimäen, Punkaharjun, Rantasalmen ja Savonrannan alueella. Seurakunta on yhteisö, jossa vallitsee avoimuus ja lähimmäisen rakkaus. Järjestämme monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Tarjolla on mm. runsaasti kerhotoimintaa lapsille, kouluikäisille, nuorille ja koko perheelle, kuoroja ja musiikkiryhmiä, vertaistukea eri elämänvaiheisiin ja mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön. Seurakunta tuo alueemme ihmisten elämään Jumalan todellisuuden, lohdutuksen ja rakkauden ja on läsnä elämän käännekohdissa tukien silloinkin, kun omat voimat ovat vähissä.

www.savonlinnanseurakunta.fi

eLive_logo_300x200px

eLive Ecosystem Oy on kehittänyt kokonaisvaltaisen ratkaisun ennaltaehkäisevään ja omaehtoiseen terveydenhoitoon. Ratkaisu yhdistää ensimmäistä kertaa tekoälyprosessin, edistyksellisen sensoriteknologian sekä yksilöllisen geneettisen kartoituksen viiden yleisimmän pitkäaikaissairauden torjumiseksi. Ratkaisulla voidaan kotoa käsin henkilökohtaisen lääketieteellisen riskianalyysin avulla vaikuttaa merkittävästi elämänlaatuun – sekä terveenä että sairastuneena.

elive.fi

soj-logo-320x200

Savonlinnan Oopperajuhlat on kansainvälisesti tunnetuin suomalainen kulttuuritapahtuma ja yksi merkittävimpiä matkailukohteitamme. Oopperajuhlat on vuosien saatossa kasvanut kuukauden mittaiseksi kansainväliseksi festivaaliksi. Sen kävijämäärä on noin 70 000 vierasta vuodessa, siitä runsaat 10 prosenttia on ulkomaalaisia. Ooppera Savonlinnassa on kokonaisvaltainen elämys, joka muodostuu korkeatasoisista oopperaesityksistä ja konserteista, keskiaikaisen Olavinlinnan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja kesäisestä Savonlinnasta luonnonkauniine ympäristöineen.

www.operafestival.fi

maestro-logo-870x580

Maestro on vuonna 1986 perustettu suomalainen ohjelmistotalo, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitamme menestymään. Yritys työllistää 80 asiantuntijaa Savonlinnassa, Lappeenrannassa ja Helsingissä.

www.maestro.fi

punkaharjun-puutaito

Punkaharjun Puutaito Oy on Punkaharjulla ja Kerimäellä toimiva puun jatkojalostusteollisuuden alihankin- tayritys. Erikoisalaamme ovat puisten pakkausmateriaalien valmistaminen paperi- ja kartonkiteollisuuteen, sekä levytyöstöt vaneriteollisuuteen ja puutaloelementtien valmistus.

www.puutaito.fi

visma

Visma Tampuuri Oy kehittää kattavinta kotimaista ohjelmistoa kiinteistöalan prosessien hoitamiseen sekä laadukkaaseen johtamiseen, nimittäin Tampuuri – kiinteistöliiketoiminnan ohjausjärjestelmää. Noin sata asiantuntijaa kehittää, myy ja kouluttaa Tampuuria päivittäin ja toimipaikkamme sijaitsevat Salossa, Helsingissä, Porissa, Savonlinnassa ja Turussa. Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli yli 10 miljoonaa euroa.
Tampuuria käytetään tällä hetkellä yli miljoonan asunnon ja 81 000 kiinteistön hallinnoimiseen. Kaksi miljoonaa suomalaista asuu, työskentelee tai harrastaa Tampuurilla hallinnoidussa kiinteistössä. Tampuuri on ylivoimainen kiinteistötietojärjestelmien markkinajohtaja Suomessa. Tampuurin vahvuuksia ovat selainpohjaisuus, vahvat integraatiot sekä monipuoliset asukkaan sekä osakkaan verkkopalvelut.
Asiakkaitamme ovat isännöintitoimistot, julkishallinnon laitokset, kunnat, kiinteistöjen suuromistajat, huoltoyhtiöt, vuokrataloyhteisöt, erilaiset yritykset ja yhdistykset.

www.vismatampuuri.fi

rtk-logo

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo.
Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

www.rtkhenkilostopalvelu.fi

lusto

Lusto – Suomen Metsämuseo on metsäkulttuurin valtakunnallinen erikoismuseo. Museossa työskentelee 15 hengen monialainen asiantuntijaryhmä.

www.lusto.fi

svl-seudun

Savonlinnan Seudun Työterveys ry SSTTR on Savonlinnan seudulla työterveyspalvelujen tarjoava yksityinen yritys. Tällä hetkellä hoidamme noin 4 000 asiakasyritystemme työntekijän työterveyspalvelut.

www.ssttr.fi

parturi

Tanen Parturi-kampaamo on monipuolisia parturi-kampaamo- sekä kosmetologipalveluja tarjoava savonlinnalainen yritys. Yritys on perustettu vuonna 1973 ja on tunnettu erityisesti vihreästä valosta eli parturi-kampaamoon pääsee aikaa varaamatta.

www.tanenparturikampaamo.fi

kruunupuisto-logo

Kruunupuisto on monipuolisia kuntoutuspalveluja tarjoava kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Punkaharjulla. Toimimme luonnonkauniilla harjualueella.

www.kruunupuisto.fi

neste

Neste Mertala on monipuolisen palvelun liikenneasema Savonlinnassa.

www.nestemertala.fi

luonnonvarakeskus-logo

Luonnonvarakeskus (Luke) on noin 1300 hengen tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on tutkimuksen keinoin edistää uusiutuvia luonnonvaroja hyödyntävien yritysten ja elinkeinotoiminnan kestävyyttä, kannattavuutta ja kilpailukykyä. Lukella on myös viranomaistehtäviä. Toimipaikkaverkosto kattaa koko Suomen.

www.luke.fi

andritz-870x580n2

ANDRITZ Oy:n omistama ANDRITZ Savonlinna Works Oy valmistaa koneita ja laitteita sellu- ja paperiteollisuudelle maailmanlaajuisesti. Konepaja tuottaa myös monipuolisia huolto- ja varaosapalveluita asiakkaiden tarpeisiin. ANDRITZ Oy on yksi johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Yhtiö on osa itävaltalaista teknologiakonsernia ANDRITZ AG:ta.

andritz.com

Savonlinnan-hankekehitysOy

Savonlinnan Hankekehitys Oy on Savonlinnan kaupungin omistama yhtiö, joka toteuttaa Savonlinnan kaupunkistrategian mukaisia kehittämishankkeita ja –palveluja.

www.savonlinna.fi

linnanvaki

Henkilöstöpalvelu Linnanväki Oy on savonlinnalainen henkilöstövuokrausta ja rekrytointipalveluja tarjoava yritys. Työllistämme eri alojen osaajia määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin, vuokratyöhön tai suoraan yritysasiakkaillemme. Arvostamme aidosti jokaista työntekijäämme, ja paikallisena perheyrityksenä palvelemme työnhakijoitamme ja työntekijöitämme aina yksilöllisesti ja reilusti.

www.linnanvaki.fi

rudus

Rudus Oy on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Ruduksen laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat mukana siellä, missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa.

www.rudus.fi

joros_logo

Joros Oy on EN 1090 sertifioitu putkentaivutukseen erikoistunut yritys ja työllistää noin 60 erityisalojen ammattilaista nykyaikaisissa tuotantotiloissa. Erityisosaamisemme ja joustavuutemme ansiosta tuotevalikoimamme on kasvanut erittäin laajaksi. Joros Oy on valmistanut erilaisia huvivenevarusteita yli sataan eri venemalliin ollen luotettava tuotekehitys- ja yhteistyökumppani lähes kaikille suomalaisille venealan yrityksille.

www.joros.fi

vetrea-870x580px

Vetrea-konserni on Itä-Suomen johtava ja voimakkaasti kehittyvä yksityinen hyvinvointipalvelujen tuottaja. Yhtiö tarjoaa laadukkaita ja asiantuntevia hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita sekä kotihoidon ratkaisuja. Konserni toimii yhteensä 13 paikkakunnalla ja 19 toimipisteessä työllistäen noin 600 työntekijää.

www.vetrea.fi

restamaster

Restamaster Oy on erikoispuusepäntehdas, jonka asiakkaita ovat tunnetut hotellit, ravintolat, rakennusliikkeet sekä muut erikoiskalusteita tarvitsevat yhteisöt ja yritykset.

www.restamaster.fi

linnanportinapteekki_logo

Linnanportin apteekki on kasvava ja kehittyvä apteekki, joka palvelee pääapteekissa Savonlinnan Prismassa sekä sivuapteekeissa Mertalan S-Marketin yhteydessä ja Enonkoskella. Apteekeissa työskentelee apteekkarin lisäksi 16 alan ammattilaista ja yrityksessä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä ja ROWA-robotti.

www.apteekkiin.fi

tott

Tott Print on johtava digipaino Savonlinnassa. Toteutamme ammattitaidolla monipuoliset painotyöt käyntikorteista kalentereihin sekä jälkikäsittelyt numeroinneista, perforointeihin ja preeglauksiin. Nopeat toimitukset ja joustava palvelu. Palvelemme arkisin klo 8-16.

www.tott-print.fi

isuyk

Itä-Savon Uusyrityskeskus on osaava alkavien yritysten sekä omistajavaihdospalvelujen asiantuntija. Itä-Savon Uusyrityskeskus auttaa ja neuvoo perustettavia ja 0-3 vuotta toimineita yrityksiä kehittämään yritysideaansa toimivaksi liiketoimintasuunnitelmaksi, jotta perustettavalla yrityksellä olisi mahdollisimman hyvät edellytykset kannattavaan toimintaan. ISUYK palvelee myös yritysten omistajanvaihdostilanteissa niin luopujan kun jatkajan apuna.

www.isuyk.fi

grafical

Digi-, markkinointi- ja viestintätoimisto Grafical Oy tarjoaa kaikki yritysten tarvitsemat viestinnän ja markkinoinnin palvelut – kaikkiin välineisiin, kaikkiin tarpeisiin, minne päin Suomea ja maailmaa tahansa.

www.grafical.fi

pietari-kylliainen

Hotelli Pietari Kylliäinen on kodikas ja viihtyisä kaupunki hotelli, joka sijaitsee pääkadun varrella lähellä Olavinlinnaa. Hotellin katutasossa ruokaravintola, kaksi kabinettia ja saunaosasto. Hotellissa on 48 huonetta.

www.pietarikylliainen.fi

esmarin_300x200px

Oy Esmarin Composites Ltd on vuonna 1992 perustettu edistyksellisiä komposiittiratkaisuja tuottava savonlinnalainen perheyritys. Aiemmin veneiden valmistuksesta tunnettu yritys tuottaa tänä päivänä mm. komposiittijärjestelmiä matalalattiaraitiovaunuihin sekä kylpyhuoneiden lattiaelementtejä risteilyaluksiin.

www.esmarin.fi

HINKU on luovien ratkaisujen mainostoimisto. Suhtaudumme ideoihin intohimolla. Meille jokapäiväistä herkkua ovat brändien rakentaminen ja hallinta, kampanjat, konseptit, strateginen suunnittelu sekä tehokkaat toteutukset. Projektimme painottuvat digitaalisiin ratkaisuihin ja perinteisen median taidamme myös, totta kai.

Toimistomme sijaitsevat Savonlinnassa ja Helsingissä. HINKU on perustettu vuonna 1984.

hinku.com

aqualow

Aquaflow Oy on luotettava toimittaja ja alansa edelläkävijä. Yrityksemme tarjoaa ja toteuttaa sekä standardiratkaisuja että räätälöityjä veden-, jäteveden- ja liettenkäsittelyn ratkaisuja ja palveluja teollisuuteen ja julkiselle sektorille. Olemme osa kansainvälistä Veolia-konsernia. Käytössämme ovat kaikki Veolian johtavat ja  maailmalla tunnetut teknologiat.

Globaalia huippuosaamista sellu- ja paperiteollisuuden vesille

Aquaflow on selkeä teknologia- ja markkinajohtaja metsäteollisuuden jäteveden ja lietteen käsittelyssä. Tämä osaaminen on keskittynyt Savonlinnaan, mikä on yhtiön kotipaikka. Aquaflow’lla on omat prosessit ja päälaitteet jokaiseen puhdistamon prosessivaiheeseen. Tuotevalikoimastamme löytyvät mm. aktiivilietelaitokset, kantoainereaktorit, etu- ja jälkiselkeyttimet, etu- ja tertiääriflotaattorit, esivedenerottimet sekä lietteen käsittelyyn ruuvi- ja suotonauhapuristimet.

Toimittamiemme laitosten, laitteiden ja palvelujen avulla asiakkaamme saavat käyttöönsä entistä puhtaampaa ja parempaa vettä, joka täyttää vaativimmankin käyttäjän tarpeet kaikissa tehdas- ja ilmasto-olosuhteissa kustannustehokkaasti.

www.veoliawatertechnologies.fi

FI_SOS_Logo_blue-neg-870x580

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Tarjoamme yhteisöllistä perhehoitoa sekä räätälöityä tukea perheille. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Lapsikylätoimintaa on yli 130 maassa.

www.sos-lapsikyla.fi

vpmlogo

VMP Varamiespalvelu on 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 4 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 16 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi.

www.vmp.fi

merkurius21_pinkki

Terapiamerkurius Oy on savonlinnalainen kielen ja viestinnän alalla toimiva yritys, joka tuottaa puheterapiaa, kommunikaatio-ohjausta ja tulkkausta puhevammaisille asiakkaille sekä työnohjausta yrityksille ja yhteisöille.
Yritys tarjoaa myös neuropsykiatrista valmennusta, ryhmätoimintaa, ryhmäkuntoutusta sekä koulutusta ja konsultaatiota toiveiden ja tarpeiden mukaan.

terapiakeskuspuro.com