Blogi - Savonlinnaan.fi

Blogi

Sosteri uudistuu asiakkaan parhaaksi

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän Sosterin tavoitteena ei ole vain pysyä hoitotakuussa, vaan tarjota asiakkaille palvelut periaatteella ”jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin”. Lyhentyneiden hoitoonpääsyaikojen ja hoitopolkujen lisäksi Sosterin strategian mukainen kehittämistyö toi myös finaalipaikan Lääkäriliiton laatupalkintokilpailussa.

Uudistunut koulutus esimiehille kutsuu kehittymään

Uudistettu johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto alkaa maaliskuussa Haluatko kehittyä esimiehenä tai johtajana? Nyt se on mahdollista! SAMIedu aloittaa maaliskuussa 2019 uudistetun johtamisen koulutuksen, Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon, joka korvaa entisen tunnetun ja arvostetun JETin. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto valmistaa sinut entistä menestyneemmäksi johtajaksi ja esimieheksi. Koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden erilaisten liiketoimintaprosessien sekä […]

Sosterissa sitoudutaan yhteiseen visioon

Henkilöstökyselyyn vastanneista työntekijöistä 92 % tunsi Sosterin vision ”Jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin” ja 70 % koki sen myös ohjaavan heidän työskentelyään.

Täsmäkoulutus = osaava työvoima

Case Norelco Norelco on vuonna 1962 perustettu johtava kotimainen sähkönjakelujärjestelmien valmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa järjestelmiä energiasektorille, teollisuuteen ja rakentamisen tarpeisiin. Yritys on erikoistunut pien- ja keskijännitekojeistoihin, muuntamoihin ja sähköasemiin sekä niihin liittyviin palveluihin. Norelco tarvitsee lisää osaajia sähköasemien, keskuksien ja muuntamoiden valmistukseen. Vuoden 2019 alussa 12 ihmistä aloitti Norelco Oy:n ja ammattiopisto SAMIedun järjestämän […]

Sosterin uudisrakennus luo mahdollisuuksia

Sosterin uusi pääterveysasema rakentuu Savonlinnan keskussairaalan yhteyteen. Suunnittelu alkoi täydellä teholla toukokuussa 2018 ja rakentamaan päästään vuoden 2019 alkupuolella.

Tulevaisuuden hammashoitola tarjoaa laajemmat palvelut

Tulevaisuuden hammashoitola tarjoaa laajemmat palvelut. Savonlinnassa suunnitellaan parhaillaan keskussairaalan yhteyteen rakentuvaa uutta terveysasemaa ja modernia hammashoitolaa.

Miia tuli #duuniinsavonlinnaan

Vaikutusmahdollisuuksia ja aivan mielettömiä näkymiä! Mitä ajatuksia syntyy, kun oululainen viestinnän osaaja tarttuu uuteen työhön Savonlinnassa? Tsekkaa video!

Varmuutta, laatua ja valikoimaa

Suomen johtavana kivipohjaisten rakennusmateriaalien valmistajana Rudus on aktiivinen toimija rakennusalan kehittämisessä. Rudus on mukana siellä missä rakennetaan.

Vahvaa puualan erityisosaamista

Savonlinnalainen erikoispuusepänverstas Restamaster yhdistää perinteiset puusepän taidot nykyaikaisiin materiaaleihin ja tekniikoihin ja toteuttaa erikoiskalustuksia mm. hotelleihin, ravintoloihin ja pääkonttoreihin.

Jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sosteri on ”jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin” -strategiansa mukaisesti lyhentänyt merkittävästi odotusaikoja hoitoon.